Indiana Pacers vs Denver Nuggets

Indiana Pacers vs Denver NuggetsIndiana PacersDenver Nuggets

🏀 2024-01-24 – NBA

 

Indiana Pacers vs Denver Nuggets kampprognoser

Kampen mellem Indiana Pacers og Denver Nuggets, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-01-24. Hjemmeholdet kommer med 24 sejre ud af de sidste 43 spillede kampe, mens Denver Nuggets har en vinderrate på 0.682 procent fra de sidste 44 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Indiana Pacers med 0 sejre på hjemmebane, mens Denver Nuggets har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Indiana Pacers en gennemsnitlig pointforskel på 1.9 point, mens Denver Nuggets har en gennemsnitlig pointforskel på 5 point:

  • Indiana Pacers: 125 gennemsnitspoint for, 123.1 gennemsnitspoint imod
  • Denver Nuggets: 115.9 gennemsnitspoint for, 110.9 gennemsnitspoint imod

Indiana Pacers vs Denver Nuggets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Indiana Pacers og Denver Nuggets:

Dato Resultater
2024-01-14 Denver Nuggets 117 – 109 Indiana Pacers
2023-01-21 Denver Nuggets 134 – 111 Indiana Pacers
2022-11-10 Indiana Pacers 119 – 122 Denver Nuggets
2022-03-31 Indiana Pacers 118 – 125 Denver Nuggets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Indiana Pacers vs Denver Nuggets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Indiana Pacers vs Denver Nuggets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Indiana Pacers og Denver Nuggets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Indiana Pacers vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2024-01-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Indiana Pacers vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2024-01-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Indiana Pacers vs Denver Nuggets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Indiana Pacers og Denver Nuggets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Indiana Pacers – Denver Nuggets kampen?