Indiana Pacers vs Houston Rockets

Indiana Pacers vs Houston RocketsIndiana PacersHouston Rockets

🏀 2024-02-07 – NBA

 

Indiana Pacers vs Houston Rockets kampprognoser

Kampen mellem Indiana Pacers og Houston Rockets, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-02-07. Hjemmeholdet kommer med 28 sejre ud af de sidste 51 spillede kampe, mens Houston Rockets har en vinderrate på 0.469 procent fra de sidste 49 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Indiana Pacers med 1 sejre på hjemmebane, mens Houston Rockets har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Indiana Pacers en gennemsnitlig pointforskel på 1.8 point, mens Houston Rockets har en gennemsnitlig pointforskel på 1.1 point:

  • Indiana Pacers: 124.2 gennemsnitspoint for, 122.4 gennemsnitspoint imod
  • Houston Rockets: 113.4 gennemsnitspoint for, 112.3 gennemsnitspoint imod

Indiana Pacers vs Houston Rockets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Indiana Pacers og Houston Rockets:

Dato Resultater
2023-12-27 Houston Rockets 117 – 123 Indiana Pacers
2023-10-11 Houston Rockets 122 – 103 Indiana Pacers
2023-03-10 Indiana Pacers 134 – 125 Houston Rockets
2022-11-19 Houston Rockets 91 – 99 Indiana Pacers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Indiana Pacers vs Houston Rockets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Indiana Pacers vs Houston Rockets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Indiana Pacers og Houston Rockets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Indiana Pacers vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-02-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Indiana Pacers vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-02-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Indiana Pacers vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Indiana Pacers og Houston Rockets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Indiana Pacers – Houston Rockets kampen?