Lillestrøm vs Strømsgodset

Lillestrøm vs StrømsgodsetLillestrømStrømsgodset

⚽ 2024-07-13 – Eliteserien

 

Lillestrøm vs Strømsgodset Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Lillestrøm vs Strømsgodset væddemålstips

Vores forudsigelse for Lillestrøm vs Strømsgodset kampen spillet i Eliteserien den 2024-07-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lillestrøm vs Strømsgodset væddemålstips

Vores forudsigelse for Lillestrøm vs Strømsgodset kampen spillet i Eliteserien den 2024-07-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Lillestrøm vs Strømsgodset?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Lillestrøm vs Strømsgodset, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Lillestrøm vs Strømsgodset kampprognoser

Kampen mellem Lillestrøm og Strømsgodset spilles den 2024-07-13. Dette Eliteserien møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner A. Georgson der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Strømsgodset har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Lillestrøm vs Strømsgodset, tog Lillestrøm 2 sejre hjemme, mens Strømsgodset har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Lillestrøm: n/a
  • for Strømsgodset: n/a

Lillestrøm vs Strømsgodset H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Lillestrøm og Strømsgodset:

Dato Resultater
2024-05-09 Strømsgodset 3 – 4 Lillestrøm
2023-08-20 Strømsgodset 1 – 2 Lillestrøm
2023-04-19 Lillestrøm 4 – 3 Strømsgodset
2022-09-10 Lillestrøm 2 – 1 Strømsgodset

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Lillestrøm vs Strømsgodset H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Lillestrøm vs Strømsgodset kampen?