Los Angeles Lakers vs Portland Trail Blazers

Los Angeles Lakers vs Portland Trail BlazersLos Angeles LakersPortland Trail Blazers

🏀 2024-01-22 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Portland Trail Blazers kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Lakers og Portland Trail Blazers, der spilles i NBA, starter kl. 04:00 GMT-tid den 2024-01-22. Hjemmeholdet kommer med 21 sejre ud af de sidste 43 spillede kampe, mens Portland Trail Blazers har en vinderrate på 0.293 procent fra de sidste 41 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Lakers med 1 sejre på hjemmebane, mens Portland Trail Blazers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Lakers en gennemsnitlig pointforskel på -1.4 point, mens Portland Trail Blazers har en gennemsnitlig pointforskel på -9.2 point:

  • Los Angeles Lakers: 114.3 gennemsnitspoint for, 115.7 gennemsnitspoint imod
  • Portland Trail Blazers: 107.5 gennemsnitspoint for, 116.7 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Lakers vs Portland Trail Blazers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Lakers og Portland Trail Blazers:

Dato Resultater
2023-11-18 Portland Trail Blazers 95 – 107 Los Angeles Lakers
2023-11-13 Los Angeles Lakers 116 – 110 Portland Trail Blazers
2023-02-14 Portland Trail Blazers 127 – 115 Los Angeles Lakers
2023-01-23 Portland Trail Blazers 112 – 121 Los Angeles Lakers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Lakers vs Portland Trail Blazers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Lakers vs Portland Trail Blazers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Lakers og Portland Trail Blazers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Lakers vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2024-01-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Lakers vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2024-01-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Lakers vs Portland Trail Blazers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Lakers og Portland Trail Blazers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers kampen?