Malmö vs Elfsborg

Malmö vs ElfsborgMalmöElfsborg

⚽ 2024-05-28 – Allsvenskan

 

Malmö vs Elfsborg Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Malmö vs Elfsborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Malmö vs Elfsborg kampen spillet i Allsvenskan den 2024-05-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Malmö vs Elfsborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Malmö vs Elfsborg kampen spillet i Allsvenskan den 2024-05-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Malmö vs Elfsborg?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Malmö vs Elfsborg, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Malmö vs Elfsborg kampprognoser

Kampen mellem Malmö og Elfsborg spilles den 2024-05-28. Dette Allsvenskan møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner H. Rydström der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Elfsborg har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Malmö vs Elfsborg, tog Malmö 1 sejre hjemme, mens Elfsborg har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Malmö: n/a
  • for Elfsborg: n/a

Malmö vs Elfsborg H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Malmö og Elfsborg:

Dato Resultater
2024-05-05 Elfsborg 3 – 1 Malmö
2023-11-12 Malmö 1 – 0 Elfsborg
2023-05-28 Elfsborg 3 – 0 Malmö
2022-09-04 Elfsborg 3 – 2 Malmö

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Malmö vs Elfsborg H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Malmö vs Elfsborg kampen?