Mariehamn vs Haka

Mariehamn vs HakaMariehamnHaka

⚽ 2024-07-07 – Veikkausliiga

 

Mariehamn vs Haka Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Mariehamn vs Haka væddemålstips

Vores forudsigelse for Mariehamn vs Haka kampen spillet i Veikkausliiga den 2024-07-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Mariehamn vs Haka væddemålstips

Vores forudsigelse for Mariehamn vs Haka kampen spillet i Veikkausliiga den 2024-07-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Mariehamn vs Haka?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Mariehamn vs Haka, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Mariehamn vs Haka kampprognoser

Kampen mellem Mariehamn og Haka spilles den 2024-07-07. Dette Veikkausliiga møde starter kl. 15:30 GMT. Holdet ledes af træner Bruno Romão der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Haka har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Mariehamn vs Haka, tog Mariehamn 2 sejre hjemme, mens Haka har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Mariehamn: n/a
  • for Haka: n/a

Mariehamn vs Haka H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Mariehamn og Haka:

Dato Resultater
2024-06-07 Haka 2 – 0 Mariehamn
2023-09-22 Mariehamn 2 – 1 Haka
2023-08-11 Haka 1 – 1 Mariehamn
2023-05-13 Mariehamn 2 – 1 Haka

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Mariehamn vs Haka H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Mariehamn vs Haka kampen?