Milwaukee Bucks vs Cleveland Cavaliers

Milwaukee Bucks vs Cleveland CavaliersMilwaukee BucksCleveland Cavaliers

🏀 2024-01-25 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Cleveland Cavaliers kampprognoser

Kampen mellem Milwaukee Bucks og Cleveland Cavaliers, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2024-01-25. Hjemmeholdet kommer med 30 sejre ud af de sidste 43 spillede kampe, mens Cleveland Cavaliers har en vinderrate på 0.634 procent fra de sidste 41 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Milwaukee Bucks med 0 sejre på hjemmebane, mens Cleveland Cavaliers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Milwaukee Bucks en gennemsnitlig pointforskel på 4.1 point, mens Cleveland Cavaliers har en gennemsnitlig pointforskel på 4.3 point:

  • Milwaukee Bucks: 124.6 gennemsnitspoint for, 120.5 gennemsnitspoint imod
  • Cleveland Cavaliers: 114 gennemsnitspoint for, 109.7 gennemsnitspoint imod

Milwaukee Bucks vs Cleveland Cavaliers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Milwaukee Bucks og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultater
2024-01-18 Cleveland Cavaliers 135 – 95 Milwaukee Bucks
2023-12-30 Cleveland Cavaliers 111 – 119 Milwaukee Bucks
2023-01-22 Cleveland Cavaliers 114 – 102 Milwaukee Bucks
2022-12-22 Cleveland Cavaliers 114 – 106 Milwaukee Bucks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Milwaukee Bucks vs Cleveland Cavaliers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Milwaukee Bucks vs Cleveland Cavaliers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Milwaukee Bucks og Cleveland Cavaliers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Milwaukee Bucks vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-01-25, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Milwaukee Bucks vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-01-25, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Milwaukee Bucks vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Milwaukee Bucks og Cleveland Cavaliers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Milwaukee Bucks – Cleveland Cavaliers kampen?