Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers

Milwaukee Bucks vs Indiana PacersMilwaukee BucksIndiana Pacers

🏀 2024-05-04 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Milwaukee Bucks og Indiana Pacers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2024-05-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2024-05-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Milwaukee Bucks og Indiana Pacers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers kampprognoser

Kampen mellem Milwaukee Bucks og Indiana Pacers, der spilles i NBA, starter kl. 05:00 GMT-tid den 2024-05-04. Hjemmeholdet kommer med 49 sejre ud af de sidste 82 spillede kampe, mens Indiana Pacers har en vinderrate på 0.573 procent fra de sidste 82 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Milwaukee Bucks med 1 sejre på hjemmebane, mens Indiana Pacers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Milwaukee Bucks en gennemsnitlig pointforskel på 2.6 point, mens Indiana Pacers har en gennemsnitlig pointforskel på 3.1 point:

  • Milwaukee Bucks: 119 gennemsnitspoint for, 116.4 gennemsnitspoint imod
  • Indiana Pacers: 123.3 gennemsnitspoint for, 120.2 gennemsnitspoint imod

Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Milwaukee Bucks og Indiana Pacers:

Dato Resultater
2024-05-02 Indiana Pacers 120 – 98 Milwaukee Bucks
2024-05-01 Milwaukee Bucks 115 – 92 Indiana Pacers
2024-04-29 Indiana Pacers 126 – 113 Milwaukee Bucks
2024-04-26 Indiana Pacers 121 – 118 Milwaukee Bucks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Milwaukee Bucks – Indiana Pacers kampen?