Milwaukee Bucks vs Minnesota Timberwolves

Milwaukee Bucks vs Minnesota TimberwolvesMilwaukee BucksMinnesota Timberwolves

🏀 2024-02-09 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Minnesota Timberwolves kampprognoser

Kampen mellem Milwaukee Bucks og Minnesota Timberwolves, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2024-02-09. Hjemmeholdet kommer med 33 sejre ud af de sidste 51 spillede kampe, mens Minnesota Timberwolves har en vinderrate på 0.686 procent fra de sidste 51 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Milwaukee Bucks med 2 sejre på hjemmebane, mens Minnesota Timberwolves har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Milwaukee Bucks en gennemsnitlig pointforskel på 3.5 point, mens Minnesota Timberwolves har en gennemsnitlig pointforskel på 6 point:

  • Milwaukee Bucks: 123.3 gennemsnitspoint for, 119.8 gennemsnitspoint imod
  • Minnesota Timberwolves: 113.1 gennemsnitspoint for, 107.1 gennemsnitspoint imod

Milwaukee Bucks vs Minnesota Timberwolves H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Milwaukee Bucks og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultater
2022-12-31 Milwaukee Bucks 123 – 114 Minnesota Timberwolves
2022-11-05 Minnesota Timberwolves 102 – 115 Milwaukee Bucks
2022-07-13 Milwaukee Bucks 87 – 75 Minnesota Timberwolves
2022-03-19 Minnesota Timberwolves 138 – 119 Milwaukee Bucks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Milwaukee Bucks vs Minnesota Timberwolves-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Milwaukee Bucks vs Minnesota Timberwolves Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Milwaukee Bucks og Minnesota Timberwolves samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Milwaukee Bucks vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Milwaukee Bucks vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Milwaukee Bucks vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Milwaukee Bucks og Minnesota Timberwolves sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Milwaukee Bucks – Minnesota Timberwolves kampen?