Molde vs Lillestrøm

Molde vs LillestrømMoldeLillestrøm

⚽ 2024-07-07 – Eliteserien

 

Molde vs Lillestrøm Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Molde vs Lillestrøm væddemålstips

Vores forudsigelse for Molde vs Lillestrøm kampen spillet i Eliteserien den 2024-07-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Molde vs Lillestrøm væddemålstips

Vores forudsigelse for Molde vs Lillestrøm kampen spillet i Eliteserien den 2024-07-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Molde vs Lillestrøm?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Molde vs Lillestrøm, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Molde vs Lillestrøm kampprognoser

Kampen mellem Molde og Lillestrøm spilles den 2024-07-07. Dette Eliteserien møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner E. Moe der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Lillestrøm har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Molde vs Lillestrøm, tog Molde 1 sejre hjemme, mens Lillestrøm har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Molde: n/a
  • for Lillestrøm: n/a

Molde vs Lillestrøm H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Molde og Lillestrøm:

Dato Resultater
2023-11-12 Molde 4 – 0 Lillestrøm
2023-04-23 Lillestrøm 2 – 1 Molde
2022-10-16 Lillestrøm 0 – 1 Molde
2022-04-18 Molde 1 – 2 Lillestrøm

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Molde vs Lillestrøm H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Molde vs Lillestrøm kampen?