New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets

New Orleans Pelicans vs Charlotte HornetsNew Orleans PelicansCharlotte Hornets

🏀 2024-01-18 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og Charlotte Hornets, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2024-01-18. Hjemmeholdet kommer med 24 sejre ud af de sidste 41 spillede kampe, mens Charlotte Hornets har en vinderrate på 0.216 procent fra de sidste 37 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 2 sejre på hjemmebane, mens Charlotte Hornets har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på 4.5 point, mens Charlotte Hornets har en gennemsnitlig pointforskel på -11.8 point:

  • New Orleans Pelicans: 116.5 gennemsnitspoint for, 112 gennemsnitspoint imod
  • Charlotte Hornets: 108.3 gennemsnitspoint for, 120.1 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og Charlotte Hornets:

Dato Resultater
2023-12-16 Charlotte Hornets 107 – 112 New Orleans Pelicans
2023-07-13 New Orleans Pelicans 89 – 83 Charlotte Hornets
2023-03-24 New Orleans Pelicans 115 – 96 Charlotte Hornets
2022-10-22 Charlotte Hornets 112 – 124 New Orleans Pelicans

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og Charlotte Hornets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2024-01-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2024-01-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og Charlotte Hornets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – Charlotte Hornets kampen?