New York Knicks vs Denver Nuggets

New York Knicks vs Denver NuggetsNew York KnicksDenver Nuggets

🏀 2024-01-26 – NBA

 

New York Knicks vs Denver Nuggets kampprognoser

Kampen mellem New York Knicks og Denver Nuggets, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2024-01-26. Hjemmeholdet kommer med 27 sejre ud af de sidste 44 spillede kampe, mens Denver Nuggets har en vinderrate på 0.689 procent fra de sidste 45 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New York Knicks med 1 sejre på hjemmebane, mens Denver Nuggets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New York Knicks en gennemsnitlig pointforskel på 4.6 point, mens Denver Nuggets har en gennemsnitlig pointforskel på 5 point:

  • New York Knicks: 115 gennemsnitspoint for, 110.4 gennemsnitspoint imod
  • Denver Nuggets: 115.9 gennemsnitspoint for, 110.9 gennemsnitspoint imod

New York Knicks vs Denver Nuggets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New York Knicks og Denver Nuggets:

Dato Resultater
2023-07-16 New York Knicks 86 – 89 Denver Nuggets
2023-03-18 New York Knicks 116 – 110 Denver Nuggets
2022-11-17 Denver Nuggets 103 – 106 New York Knicks
2022-02-09 Denver Nuggets 132 – 115 New York Knicks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New York Knicks vs Denver Nuggets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

New York Knicks vs Denver Nuggets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New York Knicks og Denver Nuggets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New York Knicks vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for New York Knicks vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2024-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New York Knicks vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for New York Knicks vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2024-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New York Knicks vs Denver Nuggets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New York Knicks og Denver Nuggets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New York Knicks – Denver Nuggets kampen?