New York Knicks vs Toronto Raptors

New York Knicks vs Toronto RaptorsNew York KnicksToronto Raptors

🏀 2024-01-21 – NBA

 

New York Knicks vs Toronto Raptors kampprognoser

Kampen mellem New York Knicks og Toronto Raptors, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2024-01-21. Hjemmeholdet kommer med 25 sejre ud af de sidste 42 spillede kampe, mens Toronto Raptors har en vinderrate på 0.381 procent fra de sidste 42 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New York Knicks med 1 sejre på hjemmebane, mens Toronto Raptors har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New York Knicks en gennemsnitlig pointforskel på 4.1 point, mens Toronto Raptors har en gennemsnitlig pointforskel på -1.3 point:

  • New York Knicks: 114.9 gennemsnitspoint for, 110.8 gennemsnitspoint imod
  • Toronto Raptors: 115 gennemsnitspoint for, 116.3 gennemsnitspoint imod

New York Knicks vs Toronto Raptors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New York Knicks og Toronto Raptors:

Dato Resultater
2023-12-12 New York Knicks 136 – 130 Toronto Raptors
2023-12-02 Toronto Raptors 106 – 119 New York Knicks
2023-01-23 Toronto Raptors 125 – 116 New York Knicks
2023-01-16 New York Knicks – Toronto Raptors

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New York Knicks vs Toronto Raptors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

New York Knicks vs Toronto Raptors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New York Knicks og Toronto Raptors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New York Knicks vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for New York Knicks vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2024-01-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New York Knicks vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for New York Knicks vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2024-01-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New York Knicks vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New York Knicks og Toronto Raptors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New York Knicks – Toronto Raptors kampen?