Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves

Oklahoma City Thunder vs Minnesota TimberwolvesOklahoma City ThunderMinnesota Timberwolves

🏀 2024-01-30 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves kampprognoser

Kampen mellem Oklahoma City Thunder og Minnesota Timberwolves, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2024-01-30. Hjemmeholdet kommer med 32 sejre ud af de sidste 45 spillede kampe, mens Minnesota Timberwolves har en vinderrate på 0.696 procent fra de sidste 46 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Oklahoma City Thunder med 1 sejre på hjemmebane, mens Minnesota Timberwolves har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Oklahoma City Thunder en gennemsnitlig pointforskel på 8.7 point, mens Minnesota Timberwolves har en gennemsnitlig pointforskel på 5.5 point:

  • Oklahoma City Thunder: 121.6 gennemsnitspoint for, 112.9 gennemsnitspoint imod
  • Minnesota Timberwolves: 113.1 gennemsnitspoint for, 107.6 gennemsnitspoint imod

Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Oklahoma City Thunder og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultater
2024-01-21 Minnesota Timberwolves 97 – 102 Oklahoma City Thunder
2023-12-27 Oklahoma City Thunder 129 – 106 Minnesota Timberwolves
2023-11-29 Minnesota Timberwolves 106 – 103 Oklahoma City Thunder
2023-04-15 Minnesota Timberwolves 120 – 95 Oklahoma City Thunder

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Oklahoma City Thunder og Minnesota Timberwolves samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-01-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-01-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Oklahoma City Thunder og Minnesota Timberwolves sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Oklahoma City Thunder – Minnesota Timberwolves kampen?