Olimpia Milano vs Barcelona

Olimpia Milano vs BarcelonaOlimpia MilanoBarcelona

🏀 2024-01-26 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Barcelona kampprognoser

Kampen mellem Olimpia Milano og Barcelona, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-01-26. Hjemmeholdet kommer med 11 sejre ud af de sidste 17 spillede kampe, mens Barcelona har en vinderrate på 0.684 procent fra de sidste 19 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Olimpia Milano med 1 sejre på hjemmebane, mens Barcelona har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Olimpia Milano en gennemsnitlig pointforskel på 5.0 point, mens Barcelona har en gennemsnitlig pointforskel på 6.9 point:

  • Olimpia Milano: 79.4 gennemsnitspoint for, 74.4 gennemsnitspoint imod
  • Barcelona: 86.1 gennemsnitspoint for, 79.2 gennemsnitspoint imod

Olimpia Milano vs Barcelona H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Olimpia Milano og Barcelona:

Dato Resultater
2023-12-15 Barcelona 86 – 90 Olimpia Milano
2023-04-07 Olimpia Milano 84 – 76 Barcelona
2022-10-28 Barcelona 74 – 56 Olimpia Milano
2022-01-11 Barcelona 73 – 75 Olimpia Milano

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Olimpia Milano vs Barcelona-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Olimpia Milano vs Barcelona Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Olimpia Milano og Barcelona samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Olimpia Milano vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpia Milano vs Barcelona kampen, som spilles i Euroleague den 2024-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Olimpia Milano vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpia Milano vs Barcelona kampen, som spilles i Euroleague den 2024-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Olimpia Milano vs Barcelona?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Olimpia Milano og Barcelona sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olimpia Milano – Barcelona kampen?