Panathinaikos vs Partizan

Panathinaikos vs PartizanPanathinaikosPartizan

🏀 2024-01-19 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Partizan kampprognoser

Kampen mellem Panathinaikos og Partizan, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:15 GMT-tid den 2024-01-19. Hjemmeholdet kommer med 14 sejre ud af de sidste 14 spillede kampe, mens Partizan har en vinderrate på procent fra de sidste spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Panathinaikos med 0 sejre på hjemmebane, mens Partizan har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Panathinaikos en gennemsnitlig pointforskel på 15.8 point, mens Partizan har en gennemsnitlig pointforskel på point:

  • Panathinaikos: 85.4 gennemsnitspoint for, 69.6 gennemsnitspoint imod
  • Partizan: gennemsnitspoint for, gennemsnitspoint imod

Panathinaikos vs Partizan H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Panathinaikos og Partizan:

Dato Resultater
2023-11-30 Partizan 92 – 87 Panathinaikos
2023-04-14 Partizan 83 – 81 Panathinaikos
2022-11-03 Panathinaikos 89 – 91 Partizan
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Panathinaikos vs Partizan-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Panathinaikos vs Partizan Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Panathinaikos og Partizan samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Panathinaikos vs Partizan væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Partizan kampen, som spilles i Euroleague den 2024-01-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Panathinaikos vs Partizan væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Partizan kampen, som spilles i Euroleague den 2024-01-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Panathinaikos vs Partizan?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Panathinaikos og Partizan sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Panathinaikos – Partizan kampen?