Phoenix Suns vs Charlotte Hornets

Phoenix Suns vs Charlotte HornetsPhoenix SunsCharlotte Hornets

🏀 2023-12-30 – NBA

 

Phoenix Suns vs Charlotte Hornets kampprognoser

Kampen mellem Phoenix Suns og Charlotte Hornets, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2023-12-30. Hjemmeholdet kommer med 15 sejre ud af de sidste 30 spillede kampe, mens Charlotte Hornets har en vinderrate på 0.25 procent fra de sidste 28 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Phoenix Suns med 2 sejre på hjemmebane, mens Charlotte Hornets har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Phoenix Suns en gennemsnitlig pointforskel på 0.5 point, mens Charlotte Hornets har en gennemsnitlig pointforskel på -10.4 point:

  • Phoenix Suns: 115 gennemsnitspoint for, 114.5 gennemsnitspoint imod
  • Charlotte Hornets: 110.2 gennemsnitspoint for, 120.6 gennemsnitspoint imod

Phoenix Suns vs Charlotte Hornets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Phoenix Suns og Charlotte Hornets:

Dato Resultater
2023-03-02 Charlotte Hornets 91 – 105 Phoenix Suns
2023-01-25 Phoenix Suns 128 – 97 Charlotte Hornets
2022-01-03 Charlotte Hornets 99 – 133 Phoenix Suns
2021-12-20 Phoenix Suns 137 – 106 Charlotte Hornets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Phoenix Suns vs Charlotte Hornets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Phoenix Suns vs Charlotte Hornets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Phoenix Suns og Charlotte Hornets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Phoenix Suns vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Phoenix Suns vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2023-12-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Phoenix Suns vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Phoenix Suns vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2023-12-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Phoenix Suns vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Phoenix Suns og Charlotte Hornets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Phoenix Suns – Charlotte Hornets kampen?