Portugal vs Slovenien

Portugal vs SlovenienPortugalSlovenien

⚽ 2024-07-01 – Euro

 

Portugal vs Slovenien Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Portugal vs Slovenien væddemålstips

Vores forudsigelse for Portugal vs Slovenien kampen spillet i Euro den 2024-07-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Portugal vs Slovenien væddemålstips

Vores forudsigelse for Portugal vs Slovenien kampen spillet i Euro den 2024-07-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Portugal vs Slovenien?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Portugal vs Slovenien, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Portugal vs Slovenien kampprognoser

Kampen mellem Portugal og Slovenien spilles den 2024-07-01. Dette Euro møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner Roberto Martínez der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Slovenien har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Portugal vs Slovenien, tog Portugal 0 sejre hjemme, mens Slovenien har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Portugal: Francisco Conceição(1 goals/match);
  • for Slovenien: n/a

Portugal vs Slovenien H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Portugal og Slovenien:

Dato Resultater
2024-03-26 Slovenien 2 – 0 Portugal
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Portugal vs Slovenien H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Portugal vs Slovenien kampen?