Real Betis vs Almeria

Real Betis vs AlmeriaReal BetisAlmeria

⚽ 2024-05-12 – La Liga

 

Real Betis vs Almeria Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Real Betis vs Almeria væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Betis vs Almeria kampen spillet i La Liga den 2024-05-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Real Betis vs Almeria væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Betis vs Almeria kampen spillet i La Liga den 2024-05-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Real Betis vs Almeria?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Real Betis vs Almeria, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Real Betis vs Almeria kampprognoser

Kampen mellem Real Betis og Almeria spilles den 2024-05-12. Dette La Liga møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner M. Pellegrini der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Almeria har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Real Betis vs Almeria, tog Real Betis 1 sejre hjemme, mens Almeria har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Real Betis: n/a
  • for Almeria: n/a

Real Betis vs Almeria H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Real Betis og Almeria:

Dato Resultater
2023-12-03 Almeria 0 – 0 Real Betis
2023-02-11 Almeria 2 – 3 Real Betis
2022-10-16 Real Betis 3 – 1 Almeria
2014-12-16 Almeria 2 – 1 Real Betis

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Real Betis vs Almeria H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Betis vs Almeria kampen?