Roma vs Hellas Verona

Roma vs Hellas VeronaRomaHellas Verona

⚽ 2024-01-20 – Serie A

 

Roma vs Hellas Verona kampprognoser

Kampen mellem Roma og Hellas Verona spilles den 2024-01-20. Dette Serie A møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner José Mourinho der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Hellas Verona har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Roma vs Hellas Verona, tog Roma 1 sejre hjemme, mens Hellas Verona har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Roma: n/a
  • for Hellas Verona: n/a

Roma vs Hellas Verona H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Roma og Hellas Verona:

Dato Resultater
2023-08-26 Hellas Verona 2 – 1 Roma
2023-02-19 Roma 1 – 0 Hellas Verona
2022-10-31 Hellas Verona 1 – 3 Roma
2022-02-19 Roma 2 – 2 Hellas Verona

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Roma vs Hellas Verona H2H side.

Roma vs Hellas Verona Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Roma vs Hellas Verona væddemålstips

Vores forudsigelse for Roma vs Hellas Verona kampen spillet i Serie A den 2024-01-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Roma vs Hellas Verona væddemålstips

Vores forudsigelse for Roma vs Hellas Verona kampen spillet i Serie A den 2024-01-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Roma vs Hellas Verona?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Roma vs Hellas Verona, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Roma vs Hellas Verona kampen?