San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers

San Antonio Spurs vs Cleveland CavaliersSan Antonio SpursCleveland Cavaliers

🏀 2024-02-04 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers kampprognoser

Kampen mellem San Antonio Spurs og Cleveland Cavaliers, der spilles i NBA, starter kl. 02:30 GMT-tid den 2024-02-04. Hjemmeholdet kommer med 10 sejre ud af de sidste 48 spillede kampe, mens Cleveland Cavaliers har en vinderrate på 0.652 procent fra de sidste 46 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi San Antonio Spurs med 1 sejre på hjemmebane, mens Cleveland Cavaliers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har San Antonio Spurs en gennemsnitlig pointforskel på -8.5 point, mens Cleveland Cavaliers har en gennemsnitlig pointforskel på 4.5 point:

  • San Antonio Spurs: 112.6 gennemsnitspoint for, 121.1 gennemsnitspoint imod
  • Cleveland Cavaliers: 114.3 gennemsnitspoint for, 109.8 gennemsnitspoint imod

San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem San Antonio Spurs og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultater
2024-01-07 Cleveland Cavaliers 117 – 115 San Antonio Spurs
2023-02-14 Cleveland Cavaliers 117 – 109 San Antonio Spurs
2022-12-13 San Antonio Spurs 112 – 111 Cleveland Cavaliers
2022-07-08 Cleveland Cavaliers 99 – 90 San Antonio Spurs

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem San Antonio Spurs og Cleveland Cavaliers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-02-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-02-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem San Antonio Spurs og Cleveland Cavaliers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til San Antonio Spurs – Cleveland Cavaliers kampen?