Sandefjord vs Viking

Sandefjord vs VikingSandefjordViking

⚽ 2024-05-20 – Eliteserien

 

Sandefjord vs Viking Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Sandefjord vs Viking væddemålstips

Vores forudsigelse for Sandefjord vs Viking kampen spillet i Eliteserien den 2024-05-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Sandefjord vs Viking væddemålstips

Vores forudsigelse for Sandefjord vs Viking kampen spillet i Eliteserien den 2024-05-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Sandefjord vs Viking?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Sandefjord vs Viking, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Sandefjord vs Viking kampprognoser

Kampen mellem Sandefjord og Viking spilles den 2024-05-20. Dette Eliteserien møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Viking har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Sandefjord vs Viking, tog Sandefjord 0 sejre hjemme, mens Viking har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Sandefjord: n/a
  • for Viking: n/a

Sandefjord vs Viking H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Sandefjord og Viking:

Dato Resultater
2023-09-24 Viking 4 – 3 Sandefjord
2023-05-13 Sandefjord 1 – 2 Viking
2022-08-07 Sandefjord 2 – 2 Viking
2022-06-19 Viking 1 – 2 Sandefjord

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Sandefjord vs Viking H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Sandefjord vs Viking kampen?