Schweiz vs Tyskland

Schweiz vs TysklandSchweizTyskland

⚽ 2024-06-23 – Euro

 

Schweiz vs Tyskland Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Schweiz vs Tyskland væddemålstips

Vores forudsigelse for Schweiz vs Tyskland kampen spillet i Euro den 2024-06-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Schweiz vs Tyskland væddemålstips

Vores forudsigelse for Schweiz vs Tyskland kampen spillet i Euro den 2024-06-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Schweiz vs Tyskland?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Schweiz vs Tyskland, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Schweiz vs Tyskland kampprognoser

Kampen mellem Schweiz og Tyskland spilles den 2024-06-23. Dette Euro møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner M. Yakın der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Tyskland har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Schweiz vs Tyskland, tog Schweiz 0 sejre hjemme, mens Tyskland har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Schweiz: M. Aebischer(1 goals/match);
  • for Tyskland: E. Can(1 goals/match);N. Füllkrug(1 goals/match);K. Havertz(1 goals/match);J. Musiala(1 goals/match);F. Wirtz(1 goals/match);

Schweiz vs Tyskland H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Schweiz og Tyskland:

Dato Resultater
2020-10-13 Tyskland 3 – 3 Schweiz
2020-09-06 Schweiz 1 – 1 Tyskland
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Schweiz vs Tyskland H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Schweiz vs Tyskland kampen?