Slovakiet vs Ukraine

Slovakiet vs UkraineSlovakietUkraine

⚽ 2024-06-21 – Euro

 

Slovakiet vs Ukraine Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Slovakiet vs Ukraine væddemålstips

Vores forudsigelse for Slovakiet vs Ukraine kampen spillet i Euro den 2024-06-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Slovakiet vs Ukraine væddemålstips

Vores forudsigelse for Slovakiet vs Ukraine kampen spillet i Euro den 2024-06-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Slovakiet vs Ukraine?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Slovakiet vs Ukraine, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Slovakiet vs Ukraine kampprognoser

Kampen mellem Slovakiet og Ukraine spilles den 2024-06-21. Dette Euro møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner F. Calzona der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Ukraine har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Slovakiet vs Ukraine, tog Slovakiet 1 sejre hjemme, mens Ukraine har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Slovakiet: n/a
  • for Ukraine: n/a

Slovakiet vs Ukraine H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Slovakiet og Ukraine:

Dato Resultater
2018-11-16 Slovakiet 4 – 1 Ukraine
2018-09-09 Ukraine 1 – 0 Slovakiet
2017-11-10 Ukraine 2 – 1 Slovakiet
2015-09-08 Slovakiet 0 – 0 Ukraine

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Slovakiet vs Ukraine H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Slovakiet vs Ukraine kampen?