Slovenien vs Danmark

Slovenien vs DanmarkSlovenienDanmark

⚽ 2024-06-16 – Euro

 

Slovenien vs Danmark Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Slovenien vs Danmark væddemålstips

Vores forudsigelse for Slovenien vs Danmark kampen spillet i Euro den 2024-06-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Slovenien vs Danmark væddemålstips

Vores forudsigelse for Slovenien vs Danmark kampen spillet i Euro den 2024-06-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Slovenien vs Danmark?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Slovenien vs Danmark, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Slovenien vs Danmark kampprognoser

Kampen mellem Slovenien og Danmark spilles den 2024-06-16. Dette Euro møde starter kl. 16:00 GMT. Holdet ledes af træner M. Kek der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Danmark har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Slovenien vs Danmark, tog Slovenien 0 sejre hjemme, mens Danmark har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Slovenien: n/a
  • for Danmark: n/a

Slovenien vs Danmark H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Slovenien og Danmark:

Dato Resultater
2023-11-17 Danmark 2 – 1 Slovenien
2023-06-19 Slovenien 1 – 1 Danmark
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Slovenien vs Danmark H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Slovenien vs Danmark kampen?