Spanien vs Italien

Spanien vs ItalienSpanienItalien

⚽ 2024-06-20 – Euro

 

Spanien vs Italien Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Spanien vs Italien væddemålstips

Vores forudsigelse for Spanien vs Italien kampen spillet i Euro den 2024-06-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Spanien vs Italien væddemålstips

Vores forudsigelse for Spanien vs Italien kampen spillet i Euro den 2024-06-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Spanien vs Italien?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Spanien vs Italien, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Spanien vs Italien kampprognoser

Kampen mellem Spanien og Italien spilles den 2024-06-20. Dette Euro møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner Luis de la Fuente der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Italien har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Spanien vs Italien, tog Spanien 2 sejre hjemme, mens Italien har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Spanien: n/a
  • for Italien: n/a

Spanien vs Italien H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Spanien og Italien:

Dato Resultater
2023-06-15 Spanien 2 – 1 Italien
2021-10-06 Italien 1 – 2 Spanien
2021-07-06 Italien 1 – 1 Spanien
2017-09-02 Spanien 3 – 0 Italien

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Spanien vs Italien H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Spanien vs Italien kampen?