Spanien vs Kroatien

Spanien vs KroatienSpanienKroatien

⚽ 2024-06-15 – Euro

 

Spanien vs Kroatien Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Spanien vs Kroatien væddemålstips

Vores forudsigelse for Spanien vs Kroatien kampen spillet i Euro den 2024-06-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Spanien vs Kroatien væddemålstips

Vores forudsigelse for Spanien vs Kroatien kampen spillet i Euro den 2024-06-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Spanien vs Kroatien?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Spanien vs Kroatien, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Spanien vs Kroatien kampprognoser

Kampen mellem Spanien og Kroatien spilles den 2024-06-15. Dette Euro møde starter kl. 16:00 GMT. Holdet ledes af træner Luis de la Fuente der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Kroatien har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Spanien vs Kroatien, tog Spanien 1 sejre hjemme, mens Kroatien har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Spanien: n/a
  • for Kroatien: n/a

Spanien vs Kroatien H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Spanien og Kroatien:

Dato Resultater
2023-06-18 Kroatien 0 – 0 Spanien
2021-06-28 Kroatien 3 – 5 Spanien
2018-11-15 Kroatien 3 – 2 Spanien
2018-09-11 Spanien 6 – 0 Kroatien

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Spanien vs Kroatien H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Spanien vs Kroatien kampen?