Strømsgodset vs Sandefjord

Strømsgodset vs SandefjordStrømsgodsetSandefjord

⚽ 2024-07-08 – Eliteserien

 

Strømsgodset vs Sandefjord Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Strømsgodset vs Sandefjord væddemålstips

Vores forudsigelse for Strømsgodset vs Sandefjord kampen spillet i Eliteserien den 2024-07-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Strømsgodset vs Sandefjord væddemålstips

Vores forudsigelse for Strømsgodset vs Sandefjord kampen spillet i Eliteserien den 2024-07-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Strømsgodset vs Sandefjord?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Strømsgodset vs Sandefjord, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Strømsgodset vs Sandefjord kampprognoser

Kampen mellem Strømsgodset og Sandefjord spilles den 2024-07-08. Dette Eliteserien møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner J. Isnes der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Sandefjord har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Strømsgodset vs Sandefjord, tog Strømsgodset 1 sejre hjemme, mens Sandefjord har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Strømsgodset: n/a
  • for Sandefjord: n/a

Strømsgodset vs Sandefjord H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Strømsgodset og Sandefjord:

Dato Resultater
2023-09-16 Sandefjord 2 – 0 Strømsgodset
2023-05-16 Strømsgodset 1 – 0 Sandefjord
2022-08-27 Sandefjord 2 – 2 Strømsgodset
2022-04-23 Strømsgodset 0 – 5 Sandefjord

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Strømsgodset vs Sandefjord H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Strømsgodset vs Sandefjord kampen?