Stuttgart vs RB Leipzig

Stuttgart vs RB LeipzigStuttgartRB Leipzig

⚽ 2024-01-27 – Bundesliga

 

Stuttgart vs RB Leipzig Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Stuttgart vs RB Leipzig væddemålstips

Vores forudsigelse for Stuttgart vs RB Leipzig kampen spillet i Bundesliga den 2024-01-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Stuttgart vs RB Leipzig væddemålstips

Vores forudsigelse for Stuttgart vs RB Leipzig kampen spillet i Bundesliga den 2024-01-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Stuttgart vs RB Leipzig?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Stuttgart vs RB Leipzig, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Stuttgart vs RB Leipzig kampprognoser

Kampen mellem Stuttgart og RB Leipzig spilles den 2024-01-27. Dette Bundesliga møde starter kl. 14:30 GMT. Holdet ledes af træner S. Hoeneß der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens RB Leipzig har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Stuttgart vs RB Leipzig, tog Stuttgart 0 sejre hjemme, mens RB Leipzig har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Stuttgart: S. Guirassy(1.21 goals/match);
  • for RB Leipzig: n/a

Stuttgart vs RB Leipzig H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Stuttgart og RB Leipzig:

Dato Resultater
2023-08-25 RB Leipzig 5 – 1 Stuttgart
2023-01-27 RB Leipzig 2 – 1 Stuttgart
2022-08-07 Stuttgart 1 – 1 RB Leipzig
2022-01-15 Stuttgart 0 – 2 RB Leipzig

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Stuttgart vs RB Leipzig H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Stuttgart vs RB Leipzig kampen?