Svendborg vs Holbaek

Svendborg vs HolbaekSvendborgHolbaek

🏀 2023-12-30 – Basketligaen

 

Svendborg vs Holbaek kampprognoser

Kampen mellem Svendborg og Holbaek, der spilles i Basketligaen, starter kl. 13:30 GMT-tid den 2023-12-30. Hjemmeholdet kommer med 11 sejre ud af de sidste 13 spillede kampe, mens Holbaek har en vinderrate på 0.167 procent fra de sidste 12 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Svendborg med 1 sejre på hjemmebane, mens Holbaek har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Svendborg en gennemsnitlig pointforskel på 11.1 point, mens Holbaek har en gennemsnitlig pointforskel på -25.0 point:

  • Svendborg: 88.3 gennemsnitspoint for, 77.2 gennemsnitspoint imod
  • Holbaek: 67.8 gennemsnitspoint for, 92.8 gennemsnitspoint imod

Svendborg vs Holbaek H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Svendborg og Holbaek:

Dato Resultater
2023-10-01 Holbaek 66 – 87 Svendborg
2023-01-28 Svendborg 88 – 80 Holbaek
2022-11-03 Holbaek 75 – 92 Svendborg
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Svendborg vs Holbaek-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Svendborg vs Holbaek Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Svendborg og Holbaek samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Svendborg vs Holbaek væddemålstips

Vores forudsigelse for Svendborg vs Holbaek kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-12-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Svendborg vs Holbaek væddemålstips

Vores forudsigelse for Svendborg vs Holbaek kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-12-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Svendborg vs Holbaek?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Svendborg og Holbaek sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Svendborg – Holbaek kampen?