Tyskland vs Skotland

Tyskland vs SkotlandTysklandSkotland

⚽ 2024-06-14 – Euro

 

Tyskland vs Skotland Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Tyskland vs Skotland væddemålstips

Vores forudsigelse for Tyskland vs Skotland kampen spillet i Euro den 2024-06-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tyskland vs Skotland væddemålstips

Vores forudsigelse for Tyskland vs Skotland kampen spillet i Euro den 2024-06-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Tyskland vs Skotland?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Tyskland vs Skotland, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Tyskland vs Skotland kampprognoser

Kampen mellem Tyskland og Skotland spilles den 2024-06-14. Dette Euro møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner J. Nagelsmann der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Skotland har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Tyskland vs Skotland, tog Tyskland 1 sejre hjemme, mens Skotland har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Tyskland: n/a
  • for Skotland: n/a

Tyskland vs Skotland H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Tyskland og Skotland:

Dato Resultater
2015-09-07 Skotland 2 – 3 Tyskland
2014-09-07 Tyskland 2 – 1 Skotland
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Tyskland vs Skotland H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Tyskland vs Skotland kampen?