Värnamo vs IFK Göteborg

Värnamo vs IFK GöteborgVärnamoIFK Göteborg

⚽ 2024-07-07 – Allsvenskan

 

Värnamo vs IFK Göteborg Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Värnamo vs IFK Göteborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Värnamo vs IFK Göteborg kampen spillet i Allsvenskan den 2024-07-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Värnamo vs IFK Göteborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Värnamo vs IFK Göteborg kampen spillet i Allsvenskan den 2024-07-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Värnamo vs IFK Göteborg?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Värnamo vs IFK Göteborg, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Värnamo vs IFK Göteborg kampprognoser

Kampen mellem Värnamo og IFK Göteborg spilles den 2024-07-07. Dette Allsvenskan møde starter kl. 12:00 GMT. Holdet ledes af træner A. Mravac der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens IFK Göteborg har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Värnamo vs IFK Göteborg, tog Värnamo 1 sejre hjemme, mens IFK Göteborg har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Värnamo: n/a
  • for IFK Göteborg: n/a

Värnamo vs IFK Göteborg H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Värnamo og IFK Göteborg:

Dato Resultater
2023-10-23 Värnamo 3 – 1 IFK Göteborg
2023-04-02 IFK Göteborg 0 – 1 Värnamo
2022-11-06 Värnamo 1 – 4 IFK Göteborg
2022-04-03 IFK Göteborg 2 – 1 Värnamo

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Värnamo vs IFK Göteborg H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Värnamo vs IFK Göteborg kampen?