Viking vs Kristiansund

Viking vs KristiansundVikingKristiansund

⚽ 2024-07-13 – Eliteserien

 

Viking vs Kristiansund Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Viking vs Kristiansund væddemålstips

Vores forudsigelse for Viking vs Kristiansund kampen spillet i Eliteserien den 2024-07-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Viking vs Kristiansund væddemålstips

Vores forudsigelse for Viking vs Kristiansund kampen spillet i Eliteserien den 2024-07-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Viking vs Kristiansund?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Viking vs Kristiansund, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Viking vs Kristiansund kampprognoser

Kampen mellem Viking og Kristiansund spilles den 2024-07-13. Dette Eliteserien møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Kristiansund har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Viking vs Kristiansund, tog Viking 2 sejre hjemme, mens Kristiansund har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Viking: n/a
  • for Kristiansund: n/a

Viking vs Kristiansund H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Viking og Kristiansund:

Dato Resultater
2022-10-12 Viking 1 – 0 Kristiansund
2022-08-31 Kristiansund 2 – 1 Viking
2022-07-17 Viking 2 – 1 Kristiansund
2021-11-28 Kristiansund 2 – 3 Viking

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Viking vs Kristiansund H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Viking vs Kristiansund kampen?