Washington Wizards vs San Antonio Spurs

Washington Wizards vs San Antonio SpursWashington WizardsSan Antonio Spurs

🏀 2024-01-21 – NBA

 

Washington Wizards vs San Antonio Spurs kampprognoser

Kampen mellem Washington Wizards og San Antonio Spurs, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-01-21. Hjemmeholdet kommer med 7 sejre ud af de sidste 40 spillede kampe, mens San Antonio Spurs har en vinderrate på 0.175 procent fra de sidste 40 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Washington Wizards med 1 sejre på hjemmebane, mens San Antonio Spurs har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Washington Wizards en gennemsnitlig pointforskel på -9.6 point, mens San Antonio Spurs har en gennemsnitlig pointforskel på -9.4 point:

  • Washington Wizards: 115.4 gennemsnitspoint for, 125 gennemsnitspoint imod
  • San Antonio Spurs: 111.9 gennemsnitspoint for, 121.3 gennemsnitspoint imod

Washington Wizards vs San Antonio Spurs H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Washington Wizards og San Antonio Spurs:

Dato Resultater
2023-07-12 San Antonio Spurs 96 – 85 Washington Wizards
2023-03-24 Washington Wizards 136 – 124 San Antonio Spurs
2023-01-31 San Antonio Spurs 106 – 127 Washington Wizards
2022-02-26 Washington Wizards 153 – 157 San Antonio Spurs

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Washington Wizards vs San Antonio Spurs-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Washington Wizards vs San Antonio Spurs Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Washington Wizards og San Antonio Spurs samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Washington Wizards vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2024-01-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Washington Wizards vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2024-01-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Washington Wizards vs San Antonio Spurs?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Washington Wizards og San Antonio Spurs sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Washington Wizards – San Antonio Spurs kampen?