Boston Celtics vs Indiana Pacers

Boston Celtics vs Indiana PacersBoston CelticsIndiana Pacers

🏀 2023-11-02 – NBA

 

Boston Celtics vs Indiana Pacers kampprognoser

Kampen mellem Boston Celtics og Indiana Pacers, der spilles i NBA, starter kl. 00:30 GMT-tid den 2023-11-02. Hjemmeholdet kommer med 3 sejre ud af de sidste 3 spillede kampe, mens Indiana Pacers har en vinderrate på 0.667 procent fra de sidste 3 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Boston Celtics med 2 sejre på hjemmebane, mens Indiana Pacers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Boston Celtics en gennemsnitlig pointforskel på 10.4 point, mens Indiana Pacers har en gennemsnitlig pointforskel på 9.3 point:

  • Boston Celtics: 117.7 gennemsnitspoint for, 107.3 gennemsnitspoint imod
  • Indiana Pacers: 124.3 gennemsnitspoint for, 115 gennemsnitspoint imod

Boston Celtics vs Indiana Pacers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Boston Celtics og Indiana Pacers:

Dato Resultater
2023-03-24 Boston Celtics 120 – 95 Indiana Pacers
2023-02-24 Indiana Pacers 138 – 142 Boston Celtics
2022-12-22 Boston Celtics 112 – 117 Indiana Pacers
2022-04-02 Boston Celtics 128 – 123 Indiana Pacers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Boston Celtics vs Indiana Pacers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Boston Celtics vs Indiana Pacers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Boston Celtics og Indiana Pacers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Boston Celtics vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2023-11-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Boston Celtics vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2023-11-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Boston Celtics vs Indiana Pacers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Boston Celtics og Indiana Pacers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Boston Celtics – Indiana Pacers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,