Forudsigelser for i Går

Gårsdagens forudsigelser kan nemt verificeres på denne side og sammenlignes med faktiske resultater, hvilket giver et klart billede af vinderraten for SportsvaeddemalAM-væddemålstips. Vi kan godt lide at være gennemsigtige med hensyn til resultaterne af vores kampforudsigelser, og det er derfor, når vi først har offentliggjort dem, foretager vi ikke flere ændringer. Gørsdagens forudsigelser på denne side gør det nemt at tjekke tidligere tips og forhåndsvisninger.

Sportsforudsigelser for i Går

Schweiz vs Tyskland ⚽ 2024-06-23 – Euro  

Skotland vs Ungarn ⚽ 2024-06-23 – Euro  

Hvorfor lister vi tip fra i går?

Som nævnt ovenfor vil vi gerne holde vores valg i væddemålstips transparante. Det er ikke kun gratis at se tipsene dagene før de faktiske kampe, men de kan sammenlignes med endelige resultater ved at bruge denne side med tidligere sportsforudsigelser. På denne måde kan brugerne bedre forstå, hvad afkastet er på de væddemålstips, der leveres. Du skal blot tjekke en af forudsigelserne på denne side og sammenligne med gårsdagens fodboldresultater eller andre sportsgrene på listen.

Var disse væddemålstips garanteret?

NEJ, og enhver, der hævder at tilbyde garanterede væddemålstips, kan man ikke stole på. Alt det er simpelthen fordi sportsforudsigelser ikke er 100 % nøjagtige, medmindre spillene er aftalt. Vi ser selv daglige overraskelser i nogle kampe, hvor væddemål virker sikre. Væddemål på sport er stadig i sidste ende en spilaktivitet, og risikoen for tab af kapital er reel. Derfor anbefaler vi at satse med penge, du har råd til at tabe. Skulle du satse mere, end du har råd til, så søg hjælp hos organisationer som BeGambleAware.org.

Disse forudsigelser er for 1X2-markedet. Hvilke andre spilforudsigelser tilbyder I?

Vi er specialiserede i 1X2-væddemålsmarkedet eller hjemme/ude for nogle sportsgrene. For flere kampforudsigelser på markeder som over/under i basketball eller sætvinder i tennis, tjek de relevante hjemmesider i fra stats247.com-netværket.