Sportsbetting bonusser

Hjemmesider for sportsbetting tilbyder regelmæssigt forskellige bonusser for nye og eksisterende spillere. Bonusser der tilbydes til nye spillere, er en tilskyndelse til brugere der endnu ikke har en konto og stadig mangler at registrere sig, så de kan afprøve deres tjenester og odds. Nedenfor har vi samlet en liste over bonusser fra pålidelige og anbefalede online sportsbetting hjemmesider. Disse bookmakere er reguleret af Danmarks Spillemyndigheden, og betragtes som lovlige virksomheder der kan acceptere væddemål fra danske spillere.

Udbyder Bonus
unibet Unibet Unibet bonuskode
bet365 Bet365 Bet365 kampagnekode

Bonus vilkår:

  • Indbetalingsbonus –en indbetalingsbonus er en kontant bonus der svarer til din første indbetaling. Bonussen modsvarer normalt en procentdel af første indbetaling op til et maksimumbeløb. Det betyder at hvis en bookmaker tilbyder en indbetalingsbonus på 100% op til $50, og du indbetaler $25, får du en ekstra bonus på $25; hvis du indbetaler $50 får du en ekstra bonus på $50 , hvis du indbetaler $70, får du en bonus på $50. Indbetalingsbonusser kommer med visse indsatskrav som x gange indtjening og indsats på et minimum af odds, før man kan indløse bonussen eller gevinster fra indsatser med den kontante bonus. Tjek med hver enkelt bookmaker for indsatskrav.
  • Gratis indsatsbonus – en gratis indsatsbonus er en kontant bonus svarende til din første indsats. Bonussen modsvarer normalt en procentdel af din første indsats op til et maksimum. Det betyder at hvis en bookmaker tilbyder en gratis indsatsbonus på 100% op til $20, og du indbetaler og placerer din første indsats på $10, får du $10 mere som du kan bruge på en anden indsats; hvis du indbetaler og satser $20 får du $20 ekstra til at bruge på en anden indsats; hvis du indbetaler og placerer en indsats $30 får du en bonus på $20 som du kan bruge på en anden indsats. Gratis indsats er som regel bare en bonus du modtager for at placere en anden indsats – hvis du vinder indsatsen med de gratis indsatsbonus penge, vil indsatsen ikke blive returneret til dine gevinster.
  • Risikofri indsats – en risikofri indsatsbonus er en kontant bonus svarende til din første indsats. Bonussen er normalt 100% af din første indsats, op til et maksimum. Forskellen mellem gratis indsatsbonus og risikofri indsatsbonus er at i tilfælde af en risikofri indsatsbonus, udløses den kontante bonus kun hvis du taber din første indsats du har placeret. Det betyder at hvis du indbetaler og satser $20 på en event og taber, vil bookmakeren returnere din indsats som en bonus, mens hvis du vinder din første indsats, vil du ikke modtage bonussen. Dette er hvad risikofri står for.
  • Indsatsbonus – en indsatsbonus er en kontant bonus der svarer til din første indbetaling, bonussen tilbydes som en indsats. Bonussen svarer normalt til din første indbetaling, op til et maksimum. Dette er en kombination af indbetalingsbonus (som er en bonus der tilbydes baseret på dit første indbetalingsbeløb) og gratis indsats (som er en bonus der kan bruges som en gratis indsats). Det betyder at hvis du indbetaler $50, får du en ekstra indsatsbonus på $50, uanset om den første indsats du lavede var med dine egne penge. Indsatsbonusbeløbet kan opdeles over flere individuelle indsatser, men du bør tjekke bonusvilkår og betingelser med hver enkelt bookmaker.
  • Reloadbonus – en reloadbonus er en kontant bonus svarende til dit efterfølgende indskud. Bonussen virker på samme måde som indbetalingsbonus, blot at bonuspengene tilføjes ikke til den første indbetaling, men på andre kvalificerende indbetalinger.

Bonuskoder (eller kaldt kampagnekoder eller tilbudskoder) er nogle koder der fra tid til anden stilles til rådighed af forskellige online bookmakere. Sportsbetting bonuskoder kan bruges enten ved konto registrering, eller inden for betting kontoen af eksisterende brugere til at indløse eventuelle særlige bonusser. Du kan finde en liste over sportsbetting bonuskoder på OnlineSportsBetting.guide.