Boston Celtics vs Portland Trail Blazers

Boston Celtics vs Portland Trail BlazersBoston CelticsPortland Trail Blazers

🏀 2023-03-09 – NBA

 

Boston Celtics vs Portland Trail Blazers kampprognoser

Kampen mellem Boston Celtics og Portland Trail Blazers, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2023-03-09. Hjemmeholdet kommer med 45 sejre ud af de sidste 66 spillede kampe, mens Portland Trail Blazers har en vinderrate på 0.477 procent fra de sidste 65 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Boston Celtics med 0 sejre på hjemmebane, mens Portland Trail Blazers har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Boston Celtics en gennemsnitlig pointforskel på 5.2 point, mens Portland Trail Blazers har en gennemsnitlig pointforskel på -0.7 point:

  • Boston Celtics: 117.7 gennemsnitspoint for, 112.5 gennemsnitspoint imod
  • Portland Trail Blazers: 114.9 gennemsnitspoint for, 115.6 gennemsnitspoint imod

Boston Celtics vs Portland Trail Blazers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Boston Celtics og Portland Trail Blazers:

Dato Resultater
2022-01-22 Boston Celtics 105 – 109 Portland Trail Blazers
2021-12-05 Portland Trail Blazers 117 – 145 Boston Celtics
2021-05-03 Boston Celtics 119 – 129 Portland Trail Blazers
2021-04-14 Portland Trail Blazers 115 – 116 Boston Celtics

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Boston Celtics vs Portland Trail Blazers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Boston Celtics vs Portland Trail Blazers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Boston Celtics og Portland Trail Blazers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Boston Celtics vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2023-03-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Boston Celtics vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2023-03-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Boston Celtics vs Portland Trail Blazers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Boston Celtics og Portland Trail Blazers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Boston Celtics – Portland Trail Blazers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,