Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers

Cleveland Cavaliers vs Indiana PacersCleveland CavaliersIndiana Pacers

🏀 2023-10-29 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers kampprognoser

Kampen mellem Cleveland Cavaliers og Indiana Pacers, der spilles i NBA, starter kl. 00:30 GMT-tid den 2023-10-29. Hjemmeholdet kommer med 1 sejre ud af de sidste 1 spillede kampe, mens Indiana Pacers har en vinderrate på 1 procent fra de sidste 1 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Cleveland Cavaliers med 1 sejre på hjemmebane, mens Indiana Pacers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Cleveland Cavaliers en gennemsnitlig pointforskel på 1 point, mens Indiana Pacers har en gennemsnitlig pointforskel på 23 point:

  • Cleveland Cavaliers: 114 gennemsnitspoint for, 113 gennemsnitspoint imod
  • Indiana Pacers: 143 gennemsnitspoint for, 120 gennemsnitspoint imod

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Cleveland Cavaliers og Indiana Pacers:

Dato Resultater
2023-10-21 Indiana Pacers 109 – 104 Cleveland Cavaliers
2023-04-03 Cleveland Cavaliers 115 – 105 Indiana Pacers
2023-02-05 Indiana Pacers 103 – 122 Cleveland Cavaliers
2022-12-30 Indiana Pacers 135 – 126 Cleveland Cavaliers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Cleveland Cavaliers og Indiana Pacers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2023-10-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2023-10-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Cleveland Cavaliers og Indiana Pacers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,