Hoffenheim vs Borussia M’gladbach

Hoffenheim vs Borussia M’gladbachHoffenheimBorussia M'gladbach

2019-09-28 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs Borussia M’gladbach kampprognoser

Kampen mellem Hoffenheim og Borussia M’gladbach spilles den 2019-09-28. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner A. Schreuder der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia M’gladbach har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Hoffenheim og Borussia M’gladbach, tog Hoffenheim 0 sejre hjemme, mens Borussia M’gladbach har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Hoffenheim:
  • for Borussia M’gladbach:

Hoffenheim vs Borussia M’gladbach H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Hoffenheim og Borussia M’gladbach:

Dato Resultater
2019-05-04 Borussia M’gladbach 2 – 2 Hoffenheim
2018-12-15 Hoffenheim 0 – 0 Borussia M’gladbach
2018-03-17 Borussia M’gladbach 3 – 3 Hoffenheim
2017-10-28 Hoffenheim 1 – 3 Borussia M’gladbach

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Hoffenheim vs Borussia M’gladbach H2H side.

Hoffenheim vs Borussia M’gladbach prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Hoffenheim vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Hoffenheim vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2019-09-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Hoffenheim vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Hoffenheim vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2019-09-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.40 3.60 2.80 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Hoffenheim vs Borussia M’gladbach kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Hoffenheim – Borussia M’gladbach. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hoffenheim vs Borussia M’gladbach kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,