Horsens vs Svendborg

Horsens vs SvendborgHorsensSvendborg

🏀 2023-02-10 – Basketligaen

 

Horsens vs Svendborg kampprognoser

Kampen mellem Horsens og Svendborg, der spilles i Basketligaen, starter kl. 18:15 GMT-tid den 2023-02-10. Hjemmeholdet kommer med 14 sejre ud af de sidste 18 spillede kampe, mens Svendborg har en vinderrate på 0.500 procent fra de sidste 18 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Horsens med 1 sejre på hjemmebane, mens Svendborg har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Horsens en gennemsnitlig pointforskel på 8.7 point, mens Svendborg har en gennemsnitlig pointforskel på 2.5 point:

  • Horsens: 87.1 gennemsnitspoint for, 78.4 gennemsnitspoint imod
  • Svendborg: 87.3 gennemsnitspoint for, 84.8 gennemsnitspoint imod

Horsens vs Svendborg H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Horsens og Svendborg:

Dato Resultater
2022-11-30 Svendborg 84 – 88 Horsens
2022-05-05 Svendborg 85 – 78 Horsens
2022-05-02 Horsens 90 – 87 Svendborg
2022-04-28 Svendborg 73 – 72 Horsens

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Horsens vs Svendborg-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Horsens vs Svendborg Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Horsens og Svendborg samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Horsens vs Svendborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Horsens vs Svendborg kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-02-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Horsens vs Svendborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Horsens vs Svendborg kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-02-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Horsens vs Svendborg?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Horsens og Svendborg sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Horsens – Svendborg kampen?

Udgivet i Basketligaen Etiket: ,