New Orleans Pelicans vs Houston Rockets

New Orleans Pelicans vs Houston RocketsNew Orleans PelicansHouston Rockets

🏀 2023-10-13 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og Houston Rockets, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-10-13. Hjemmeholdet kommer med 0 sejre ud af de sidste 1 spillede kampe, mens Houston Rockets har en vinderrate på 1 procent fra de sidste 1 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 2 sejre på hjemmebane, mens Houston Rockets har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på -17 point, mens Houston Rockets har en gennemsnitlig pointforskel på 19 point:

  • New Orleans Pelicans: 105 gennemsnitspoint for, 122 gennemsnitspoint imod
  • Houston Rockets: 122 gennemsnitspoint for, 103 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og Houston Rockets:

Dato Resultater
2023-03-19 Houston Rockets 107 – 117 New Orleans Pelicans
2023-03-18 Houston Rockets 114 – 112 New Orleans Pelicans
2023-01-05 New Orleans Pelicans 119 – 108 Houston Rockets
2022-11-13 New Orleans Pelicans 119 – 106 Houston Rockets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs Houston Rockets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og Houston Rockets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2023-10-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2023-10-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og Houston Rockets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – Houston Rockets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,