Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder

Portland Trail Blazers vs Oklahoma City ThunderPortland Trail BlazersOklahoma City Thunder

🏀 2023-02-11 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder kampprognoser

Kampen mellem Portland Trail Blazers og Oklahoma City Thunder, der spilles i NBA, starter kl. 04:00 GMT-tid den 2023-02-11. Hjemmeholdet kommer med 27 sejre ud af de sidste 55 spillede kampe, mens Oklahoma City Thunder har en vinderrate på 0.481 procent fra de sidste 54 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Portland Trail Blazers med 0 sejre på hjemmebane, mens Oklahoma City Thunder har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Portland Trail Blazers en gennemsnitlig pointforskel på 0.3 point, mens Oklahoma City Thunder har en gennemsnitlig pointforskel på 1 point:

  • Portland Trail Blazers: 114.7 gennemsnitspoint for, 114.4 gennemsnitspoint imod
  • Oklahoma City Thunder: 117.6 gennemsnitspoint for, 116.6 gennemsnitspoint imod

Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Portland Trail Blazers og Oklahoma City Thunder:

Dato Resultater
2022-12-22 Oklahoma City Thunder 101 – 98 Portland Trail Blazers
2022-12-20 Oklahoma City Thunder 123 – 121 Portland Trail Blazers
2022-04-06 Oklahoma City Thunder 98 – 94 Portland Trail Blazers
2022-03-29 Portland Trail Blazers 131 – 134 Oklahoma City Thunder

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Portland Trail Blazers og Oklahoma City Thunder samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder kampen, som spilles i NBA den 2023-02-11, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder kampen, som spilles i NBA den 2023-02-11, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Portland Trail Blazers og Oklahoma City Thunder sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,