Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans

Sacramento Kings vs New Orleans PelicansSacramento KingsNew Orleans Pelicans

🏀 2023-03-07 – NBA

 

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans kampprognoser

Kampen mellem Sacramento Kings og New Orleans Pelicans, der spilles i NBA, starter kl. 04:00 GMT-tid den 2023-03-07. Hjemmeholdet kommer med 37 sejre ud af de sidste 63 spillede kampe, mens New Orleans Pelicans har en vinderrate på 0.484 procent fra de sidste 64 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Sacramento Kings med 1 sejre på hjemmebane, mens New Orleans Pelicans har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Sacramento Kings en gennemsnitlig pointforskel på 2.6 point, mens New Orleans Pelicans har en gennemsnitlig pointforskel på 0.8 point:

  • Sacramento Kings: 121.1 gennemsnitspoint for, 118.5 gennemsnitspoint imod
  • New Orleans Pelicans: 114.2 gennemsnitspoint for, 113.4 gennemsnitspoint imod

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Sacramento Kings og New Orleans Pelicans:

Dato Resultater
2023-02-06 New Orleans Pelicans 136 – 104 Sacramento Kings
2022-04-06 Sacramento Kings 109 – 123 New Orleans Pelicans
2022-03-03 New Orleans Pelicans 125 – 95 Sacramento Kings
2021-11-04 Sacramento Kings 112 – 99 New Orleans Pelicans

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Sacramento Kings og New Orleans Pelicans samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2023-03-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2023-03-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Sacramento Kings og New Orleans Pelicans sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Sacramento Kings – New Orleans Pelicans kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,