San Antonio Spurs vs New York Knicks

San Antonio Spurs vs New York KnicksSan Antonio SpursNew York Knicks

🏀 2022-12-30 – NBA

 

San Antonio Spurs vs New York Knicks kampprognoser

Kampen mellem San Antonio Spurs og New York Knicks, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2022-12-30. Hjemmeholdet kommer med 11 sejre ud af de sidste 34 spillede kampe, mens New York Knicks har en vinderrate på 0.514 procent fra de sidste 35 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi San Antonio Spurs med 1 sejre på hjemmebane, mens New York Knicks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har San Antonio Spurs en gennemsnitlig pointforskel på -9.3 point, mens New York Knicks har en gennemsnitlig pointforskel på 2.1 point:

  • San Antonio Spurs: 111.2 gennemsnitspoint for, 120.5 gennemsnitspoint imod
  • New York Knicks: 114.6 gennemsnitspoint for, 112.5 gennemsnitspoint imod

San Antonio Spurs vs New York Knicks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem San Antonio Spurs og New York Knicks:

Dato Resultater
2022-01-11 New York Knicks 111 – 96 San Antonio Spurs
2021-12-08 San Antonio Spurs 109 – 121 New York Knicks
2021-05-14 New York Knicks 102 – 98 San Antonio Spurs
2021-03-03 San Antonio Spurs 119 – 93 New York Knicks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for San Antonio Spurs vs New York Knicks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

San Antonio Spurs vs New York Knicks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem San Antonio Spurs og New York Knicks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

San Antonio Spurs vs New York Knicks væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs New York Knicks kampen, som spilles i NBA den 2022-12-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

San Antonio Spurs vs New York Knicks væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs New York Knicks kampen, som spilles i NBA den 2022-12-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på San Antonio Spurs vs New York Knicks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem San Antonio Spurs og New York Knicks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til San Antonio Spurs – New York Knicks kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,