Vaerlose vs Randers

Vaerlose vs RandersVaerloseRanders

🏀 2023-11-07 – Basketligaen

 

Vaerlose vs Randers kampprognoser

Kampen mellem Vaerlose og Randers, der spilles i Basketligaen, starter kl. 18:30 GMT-tid den 2023-11-07. Hjemmeholdet kommer med 4 sejre ud af de sidste 8 spillede kampe, mens Randers har en vinderrate på 0.500 procent fra de sidste 8 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Vaerlose med 0 sejre på hjemmebane, mens Randers har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Vaerlose en gennemsnitlig pointforskel på -7.4 point, mens Randers har en gennemsnitlig pointforskel på 11.0 point:

  • Vaerlose: 78.9 gennemsnitspoint for, 86.3 gennemsnitspoint imod
  • Randers: 96.6 gennemsnitspoint for, 85.6 gennemsnitspoint imod

Vaerlose vs Randers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Vaerlose og Randers:

Dato Resultater
2022-12-20 Vaerlose 71 – 85 Randers
2022-10-08 Randers 79 – 63 Vaerlose
2022-02-13 Randers 109 – 92 Vaerlose
2021-10-08 Vaerlose 80 – 109 Randers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Vaerlose vs Randers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Vaerlose vs Randers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Vaerlose og Randers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Vaerlose vs Randers væddemålstips

Vores forudsigelse for Vaerlose vs Randers kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-11-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vaerlose vs Randers væddemålstips

Vores forudsigelse for Vaerlose vs Randers kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-11-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Vaerlose vs Randers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Vaerlose og Randers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Vaerlose – Randers kampen?

Udgivet i Basketligaen Etiket: ,