Amager vs Herlev Wolfpack

Amager vs Herlev WolfpackAmagerHerlev Wolfpack

🏀 2024-04-23 – Basketligaen

 

Amager vs Herlev Wolfpack Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Amager og Herlev Wolfpack samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Amager vs Herlev Wolfpack væddemålstips

Vores forudsigelse for Amager vs Herlev Wolfpack kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-04-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Amager vs Herlev Wolfpack væddemålstips

Vores forudsigelse for Amager vs Herlev Wolfpack kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-04-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Amager vs Herlev Wolfpack?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Amager og Herlev Wolfpack sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Amager vs Herlev Wolfpack kampprognoser

Kampen mellem Amager og Herlev Wolfpack, der spilles i Basketligaen, starter kl. 17:00 GMT-tid den 2024-04-23. Hjemmeholdet kommer med 1 sejre ud af de sidste 20 spillede kampe, mens Herlev Wolfpack har en vinderrate på 0.150 procent fra de sidste 20 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Amager med 1 sejre på hjemmebane, mens Herlev Wolfpack har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Amager en gennemsnitlig pointforskel på -26.9 point, mens Herlev Wolfpack har en gennemsnitlig pointforskel på -18.2 point:

  • Amager: 73.9 gennemsnitspoint for, 100.8 gennemsnitspoint imod
  • Herlev Wolfpack: 74.5 gennemsnitspoint for, 92.7 gennemsnitspoint imod

Amager vs Herlev Wolfpack H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Amager og Herlev Wolfpack:

Dato Resultater
2024-03-16 Herlev Wolfpack 88 – 77 Amager
2023-12-16 Amager 98 – 96 Herlev Wolfpack
2023-09-21 Herlev Wolfpack 75 – 68 Amager
2023-01-11 Amager 89 – 94 Herlev Wolfpack

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Amager vs Herlev Wolfpack-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Amager – Herlev Wolfpack kampen?