Anadolu Efes vs Alba Berlin

Anadolu Efes vs Alba BerlinAnadolu EfesAlba Berlin

🏀 2024-03-21 – Euroleague

 

Anadolu Efes vs Alba Berlin Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Anadolu Efes og Alba Berlin samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Anadolu Efes vs Alba Berlin væddemålstips

Vores forudsigelse for Anadolu Efes vs Alba Berlin kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Anadolu Efes vs Alba Berlin væddemålstips

Vores forudsigelse for Anadolu Efes vs Alba Berlin kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Anadolu Efes vs Alba Berlin?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Anadolu Efes og Alba Berlin sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Anadolu Efes vs Alba Berlin kampprognoser

Kampen mellem Anadolu Efes og Alba Berlin, der spilles i Euroleague, starter kl. 17:30 GMT-tid den 2024-03-21. Hjemmeholdet kommer med 27 sejre ud af de sidste 28 spillede kampe, mens Alba Berlin har en vinderrate på 0.762 procent fra de sidste 21 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Anadolu Efes med 2 sejre på hjemmebane, mens Alba Berlin har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Anadolu Efes en gennemsnitlig pointforskel på 13.7 point, mens Alba Berlin har en gennemsnitlig pointforskel på 9.8 point:

  • Anadolu Efes: 89.0 gennemsnitspoint for, 75.3 gennemsnitspoint imod
  • Alba Berlin: 92.8 gennemsnitspoint for, 83.0 gennemsnitspoint imod

Anadolu Efes vs Alba Berlin H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Anadolu Efes og Alba Berlin:

Dato Resultater
2023-12-07 Alba Berlin 89 – 97 Anadolu Efes
2023-03-23 Alba Berlin 95 – 93 Anadolu Efes
2022-10-21 Anadolu Efes 78 – 74 Alba Berlin
2022-04-01 Anadolu Efes 87 – 77 Alba Berlin

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Anadolu Efes vs Alba Berlin-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Anadolu Efes – Alba Berlin kampen?