Anadolu Efes vs Olimpia Milano

Anadolu Efes vs Olimpia MilanoAnadolu EfesOlimpia Milano

🏀 2024-02-02 – Euroleague

 

Anadolu Efes vs Olimpia Milano kampprognoser

Kampen mellem Anadolu Efes og Olimpia Milano, der spilles i Euroleague, starter kl. 17:30 GMT-tid den 2024-02-02. Hjemmeholdet kommer med 27 sejre ud af de sidste 28 spillede kampe, mens Olimpia Milano har en vinderrate på 0.667 procent fra de sidste 18 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Anadolu Efes med 2 sejre på hjemmebane, mens Olimpia Milano har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Anadolu Efes en gennemsnitlig pointforskel på 13.7 point, mens Olimpia Milano har en gennemsnitlig pointforskel på 5.5 point:

  • Anadolu Efes: 89.0 gennemsnitspoint for, 75.3 gennemsnitspoint imod
  • Olimpia Milano: 79.4 gennemsnitspoint for, 73.9 gennemsnitspoint imod

Anadolu Efes vs Olimpia Milano H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Anadolu Efes og Olimpia Milano:

Dato Resultater
2023-11-16 Olimpia Milano 92 – 76 Anadolu Efes
2023-03-28 Anadolu Efes 89 – 69 Olimpia Milano
2022-11-22 Olimpia Milano 51 – 80 Anadolu Efes
2022-04-28 Anadolu Efes 75 – 70 Olimpia Milano

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Anadolu Efes vs Olimpia Milano-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Anadolu Efes vs Olimpia Milano Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Anadolu Efes og Olimpia Milano samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Anadolu Efes vs Olimpia Milano væddemålstips

Vores forudsigelse for Anadolu Efes vs Olimpia Milano kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Anadolu Efes vs Olimpia Milano væddemålstips

Vores forudsigelse for Anadolu Efes vs Olimpia Milano kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Anadolu Efes vs Olimpia Milano?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Anadolu Efes og Olimpia Milano sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Anadolu Efes – Olimpia Milano kampen?