Athletic Club vs Mallorca

Athletic Club vs MallorcaAthletic ClubMallorca

⚽ 2024-02-02 – La Liga

 

Athletic Club vs Mallorca Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Athletic Club vs Mallorca væddemålstips

Vores forudsigelse for Athletic Club vs Mallorca kampen spillet i La Liga den 2024-02-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Athletic Club vs Mallorca væddemålstips

Vores forudsigelse for Athletic Club vs Mallorca kampen spillet i La Liga den 2024-02-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Athletic Club vs Mallorca?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Athletic Club vs Mallorca, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Athletic Club vs Mallorca kampprognoser

Kampen mellem Athletic Club og Mallorca spilles den 2024-02-02. Dette La Liga møde starter kl. 20:00 GMT. Holdet ledes af træner Ernesto Valverde der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Mallorca har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Athletic Club vs Mallorca, tog Athletic Club 0 sejre hjemme, mens Mallorca har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Athletic Club: n/a
  • for Mallorca: n/a

Athletic Club vs Mallorca H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Athletic Club og Mallorca:

Dato Resultater
2023-09-03 Mallorca 0 – 0 Athletic Club
2023-05-01 Mallorca 1 – 1 Athletic Club
2022-08-15 Athletic Club 0 – 0 Mallorca
2022-02-14 Mallorca 3 – 2 Athletic Club

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Athletic Club vs Mallorca H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Athletic Club vs Mallorca kampen?